#BetYourWay ile Premier Lig maçları için kendi bahsinizi oluşturun, sitede kendi bahsinizi oluşturarak veya isteğinizi bize tweet atarak @betway #BetYourWay hashtag’ini kullanarak.
İşte dört futbol ipuçları Kale olacak Pazartesi akşamı Chelsea – Newcastle için değerlendirmeniz gerektiğini düşünüyor.
Chelsea kazanır
Bu roket bilimi değil.
Chelsea, Thomas Tuchel devraldığından beri beş maçtan birini dört kazandı ve berabere kaldı, Newcastle ise son yedi maçından beşini kaybetti.
Chelsea temiz bir sayfa tutacak
Newcastle, tüm müsabakalarda son yedi deplasman maçının altısında gol atamadı.
Net buldukları tek maç geçen ay Everton’daydı ve her iki gol de şu anda sakatlanmış Callum Wilson tarafından atıldı.
2.5 gol altı
Ama Chelsea’nin onunla kaçması pek olası değil.
Ev sahibi takım, son dokuz lig maçının hiçbirinde ikiden fazla gol atamadı.
Mason Mount gol atacak
Mount’ın Tuchel yönetimindeki dört lig maçında da yer aldığı ve son üçe başladığı düşünüldüğünde, bu cömert bir fiyat gibi geliyor.
Tüm yarışmalarda son yedi başlangıcında üç gol attı ve maç başına ortalama iki atış denedi – Chelsea kadrosunda sadece Timo Werner’den ikinci.
Betway’i ziyaret edin futbol bahisleri sayfa.